Наші новини - РВПУ РСіТПедагогіка – це майстерня,
А психологія, інструмент, яким там працюють
А.Макаренко
23 квітня людство святкує Всеукраїнський День психолога. З нагоди цього свята у закладах освіти можна організувати тиждень психології.
Тиждень психології – це завжди свято, марафон спілкування, яскраві події, іноді незабутні враження та відкриття нового в собі.
Цього року тиждень психології в Енергодарському центрі туризму, краєзнавства та спорту буде проходити дистанційно з 15 по 24 квітня  під гаслом «На хвилях психології»
Одним із головних завдань, які стоять перед нами, є розвиток творчих здібностей, формування навичок самосвідомості та самореалізації особистості. Мета проведення – реалізація психологічного супроводу, розширення і поглиблення знань учнів з психології, розвитку в них інтересу до цієї науки, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу, створення позитивного емоційного настрою. Проведення тижня психології дає змогу всім учасникам стати єдиним цілим та більш близькими в спілкуванні.
Отже, сьогодні 15 квітня, девіз дня «Пізнай себе і ти побачиш – світ прекрасний»Пропоную пройти тест на визначення особистості і можливо дізнатись про себе щось нове. 
Анимация Коты и кошки




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сьогодні, 15 травня...